ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών

Από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμόςκαι Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, από το Δήμο Καλαμάτας και το διεθνή πολιτιστικό οργανισμό Interkultur. Σε συνέχεια της εξαιρετικής επιτυχίας που είχε ο Διαγωνισμός του Οκτωβρίου 2015 και για την άρτια προετοιμασία και την επιτυχή διενέργεια του Διαγωνισμού του 2017, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με Απόφασή του, συγκρότησε Οργανωτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από αιρετούς και υπηρεσιακά στελέχη, που συνέβαλαν στην επιτυχία του προηγούμενου Διαγωνισμού.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία μετείχαν και στελέχη του Δήμου που υποστηρίζουν τη λειτουργία της. Ο Π. Νίκας έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες, ευχόμενος επιτυχή διεκπεραίωση του καθήκοντος που η Οργανωτική Επιτροπή ανέλαβε και, κατόπιν, συζητήθηκαν διάφορα πρακτικά ζητήματα. Αργότερα, σε δηλώσεις του ο κ. Νίκας ανέφερε πως «η διαχείριση γίνεται από μία μεγάλη Οργανωτική Επιτροπή. Το Ωδείο έχει τον πρώτο λόγο και οι χορωδίες της πόλης, οι οποίες δουλεύουν για τον Οκτώβριο. Υπάρχει ενδιαφέρον από χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η Interkultur και οι οργανωτικές της δυνατότητες αποτελούν εγγύηση, ώστε να έχουμε ένα πολύ καλό διεθνές φεστιβάλ. Τα έξοδα θα καλυφθούν από χορηγούς και από τον προϋπολογισμό του Δήμου Καλαμάτας».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video