ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ 2017

Ο Δήμος Ευρώτα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πόλης των Σπορ 2017 σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο (Γ.Α.Σ.) Σκάλας, διοργανώνει τα «ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ 2017» στο Δημοτικό στάδιο Βλαχιώτη στις 10 & 11 Ιουνίου. Στο διήμερο των αγώνων στίβου το Σάββατο (10/6/2017),θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ την Κυριακή μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε στον ετήσιο αθλητικό θεσμό «ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ 2017», που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ευρώτα «Νικηφόρος Βρεττάκος» σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Γ.Α.Σ. Σκάλας, στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη το Σάββατο και την Κυριακή 10 & 11 Ιουνίου 2017 και ώρα έναρξης 17:00 μ.μ . ΚΑΙ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ Χρήστος Πιερράκος (βιογραφικό) Γεννήθηκε στη Σκάλα Λακωνίας στις 25 Ιανουαρίου 1940. Τελείωσε το Γυμνάσιο στη Σπάρτη, ενώ μέχρι την ηλικία των 18 ετών ζούσε στη Σκάλα. Το 1958 ξεκινά την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό. *Πρώτη του διάκριση στο άλμα εις ύψος στους Παμπελοποννησιακούς Σχολικούς Αγώνες,όπου κατέλαβε την 3η θέση. *Το 1959 ήλθε στην Αθήνα, γράφτηκε στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο και ασχολήθηκε με τον ακοντισμό. Τον ίδιο χρόνο έγινε πρωταθλητής εφήβων με 59,60μ. *Από το 1961-1965 ήταν πρωταθλητής Ελλάδας και στα χρόνια αυτά κατέρριψε 12 φορές το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ. *Το 1964 έλαβε μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Βουκουρέστι, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με επίδοση 77,30μ. Σημειωτέον, είναι ο πρώτος μεταπολεμικός Βαλκανιονίκης στο αγώνισμα του ακοντισμού. Αυτή του η επίδοση, ήταν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. * Στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με επίδοση 75,80μ. προκρίθηκε στους τελικούς μεταξύ 32 αθλητών, καταλαμβάνοντας την 5η θέση. Στους τελικούς το απόγευμα της ίδιας ημέρας τραυματίστηκε και παρά την απαγόρευση των γιατρών, έλαβε μέρος και έριξε το ακόντιο στα 72,86μ.,καταλαμβάνοντας τη 10η θέση. * Είχε την τιμή να παραδώσει την Ολυμπιακή Φλόγα στην Οργανωτική Επιτροπή του Μεξικό το 1968. * Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972, παρευρέθηκε ως επίσημος καλεσμένος της Οργανωτικής Επιτροπής για την προσφορά του στον αθλητισμό. Από το 1972 μέχρι το 1989 ασχολήθηκε με την προπονητική, ενώ από το 1986 μέχρι σήμερα ασχολείται ως βετεράνος με πολλές διακρίσεις παγκοσμίως. * Προς τιμήν του ακοντιστή Ολυμπιονίκη Χρήστου Πιερράκου, διεξάγονται κάθε χρόνο τα ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ, αγώνες στίβου. Διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Σκάλας (Γ.Α..Σ), υπό την αιγίδα του Δήμου Ευρώτα (Ν.Π.Δ.Δ ‘’Νικηφόρος Βρεττάκος) και πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video