ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανηλειακός- Καλαμάτα 0-0: ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΓΚΟΛ!

Η αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Πανηλειακό χθες στον Πύργο δικαίωσε όλες τις αγωνιστικές προσδοκίες με τις συγκινήσεις που επεφύλασσε, έστω κι αν έλλειψε το γκολ, αλλά ευτυχώς και κάθε είδους …παρατράγουδα για τα οποία υπήρχαν φόβοι. Η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής για τον 5ο Όμιλο διεξήχθη παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων. Κι αν θεωρητικά η εξασφάλιση ενός βαθμού σε μια δύσκολη έδρα θα μπορούσε να εκληφθεί επιτυχία για την τοπική μας ομάδα, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, καθώς ήταν η ομάδα που άξιζε τη νίκη, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι. Και γι’ αυτή τη φάση –τη λευκή βούλα υπέδειξε ο Σελίμος στο 19’, θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καντούτση- και για τις υποδείξεις του β’ βοηθού, Νίκα, που ανεκοψε πολλές προσπάθειες του δαιμόνιου Γουερέ, για οφ σάιντ, η μεσσηνιακή αποστολή έχει δικαιολογημένα παράπονα.
Η Μαύρη Θύελλα που μπήκε από το ξεκίνημα με αρχηγικό ρόλο στο γήπεδο είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 12’ όμως η κεφαλιά του Ρονκάτο «σταμάτησε» στο κάθετο δοκάρι.
Στο 19’ ο Γκόμεζ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κρεββατάς.
Στο 30’ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα, όταν ο Τσουλάκος σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.
Στο 66’ αποβλήθηκε ο Νιφορόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Καλογερόπουλο, με την Καλαμάτα όμως να μην καταφέρνει να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, με το ρυθμό να πέφτει στο β’ μέρος και το 0-0 να σφραγίζει μέχρι τέλους τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (73΄Χατζηστάμου), Σέχου (50΄Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο, Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος (67΄Σαραντόπουλος). 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video