ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Χ-ΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Καλαμάτα δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας και έμεινε στην ισοπαλία στην Κεφαλλονιά, απέναντι στον Παλληξουριακό με 1-1. Έτσι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ήττα του Αστέρα Αμαλιάδας στον Πύργο και επιπλέον την προσπέρασε και ο Αστέρας Βλαχιώτη. Η Καλαμάτα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Καντούτση μετά από σέντρα του Κουρέλλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό έμεινε ίδιο και μετά την είσοδο του Αθανασόπουλου στη θέση του Τσουλάκου, η ομάδα έγινε ακόμα πιο επιθετική, με τον επιθετικό της Μαύρης Θύελλας να χάνει δύο ευκαιρίες και τον Κουρέλλα να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να κάνει το 0-2.
Όσο λοιπόν η Καλαμάτα δεν καθάριζε την υπόθεση νίκη, το άγχος μεγάλωνε και φτάνουμε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με την ομάδα του Ληξουρίου να κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή του Γκόμεζ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λυκούδης, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και άφησε «ξερούς» τους παίκτες της Καλαμάτας.
Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα, για να προστεθεί με τον τρόπο αυτό ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για την πρώτη εκτός έδρας νίκη.
Παλληξουριακός: Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός (67’ Μαυροειδής), Αντωνάτος Κώστ(69’ Χασάι), Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Βαλεντής Στ., Αντωνάτος Ηλ. (79’ Βαλεντής Α.), Πολλάκης, Ζαφειράτος (67’ Μπράτι).
Καλαμάτα: Γκόμες, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας (69’ Τσατσόπουλος), Καμινιώτης, Γουερέ, Ρονκάτο (90’ Νινιός), Τσουλάκος (61’ Αθανασόπουλος)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video