ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απρίλιος 2014

Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει ότι διαμήνυσε με κατηγορηματικό τρόπο προς την ανάδοχο εταιρία του πολύπαθου Φράγματος του Ασωπού ότι τα «ψέματα τελείωσαν πλέον» "Στις 31.12.2015 το φράγμα πρέπει να είναι έτοιμο" .

Στον οικονομικό Τύπο αναφέρεται σχετικά με την εταιρεία "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" ότι "με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει, το πρώτο κατάστημα εκτός των τειχών της Αττικής, θα δημιουργηθεί στην Κόρινθο τέλη του έτους ή στις αρχές του 2015". Αναμένουμε...

• Το “πογκρόμ” κατά των αδέσποτων σκύλων στην Κόρινθο συνεχίζεται - Δύο πτώματα σκύλων βρέθηκαν στη χωματερή Χιλιομοδίου ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν καταγγελίες πολιτών στο Facebook για επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο της Κορίνθου

• Η περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό της Ν.Δ. Μαρ. Σούκουλη ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Γ. Δέδε ,πρώην αντιπεριφερειάρχη του Π. Τατούλη, στις εκλογές του Μαίου.

• Η Διοίκηση της Club Ηotel Casino Loutraki με λύπη της γνωστοποιεί ότι για πρώτη φορά στα 18 χρόνια λειτουργίας της δεν θα διανείμει επιταγές αλληλεγγύης λόγω της οξύτατης οικονομικής κρίσης

• O Γιάννης Γκεζερλής κλείνει το κεφάλαιο του πρώτου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποσύροντας την υποψηφιότητά του 25 ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές του Μαίου στην Κόρινθο

• Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει ότι μίλησε σε αυστηρή γλώσσα προς την ανάδοχο εταιρία του πολύπαθου έργου του Φράγματος του Ασωπού και της διαμήνυσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι τα «ψέματα τελείωσαν πλέον» "Στις 31.12.2015 το φράγμα πρέπει να είναι έτοιμο" ... 4 χρόνια μετά φαίνεται ότι οι συστάσεις δεν έπιασαν τόπο.

• Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κορινθίων Αλ. Πνευματικός, Βασ. Νανόπουλος & Κ. Πιέτρης κατέθεσαν τους συνδυασμούς τους στο Πρωτοδικείο. Ο πρώτος με 175 ονόματα υποψήφιων συμβούλων, ο δεύτερος με 172 και ο τρίτος με 100!

Τελειώνει ο “Ξηριάς” στην οδό Γ. Παπανδρέου στην Κόρινθο - Αυτό αναφέρει Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής και το οποίο σημειώνει ότι " αυτό το έργο που θα ολοκληρωθεί
εντός του 2014
έχει συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 72 εκ. ευρώ"

• Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο μιας 17χρονης μαθήτριας από το Ξυλόκαστρο, που άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου το πρωί του Μεγ. Σαββάτου. Το άτυχο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίαζε υψηλό πυρετό επί τρία 24ωρα. Ωστόσο το περιστατικό εξελίχθηκε ταχύτατα, και η νεαρή μαθήτρια κατέληξε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video