ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φωτό απο εκδήλωση της UNESCO όπου το ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ηταν χορηγός επικοινωνίας


Το ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, o Δήμος Αθηναίων και οι Εκδόσεις ΑλΔε με τη στήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία πολιτιστική εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Διπλές Ζωές» του Ιταλού συγγραφέα Costantino Salis, (βραβευμένος από το Ιταλικό κοινουβούλιο).

Η Εκδήλωση με τίτλο «Ένα βιβλίο στο κέντρο της μουσικής» πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην αίθουσα AUDITORIUM του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η Ιταλίδα Συγγραφέας – δημοσιογράφος Cosmina Furchì Gliatas.

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

Άντζελα Γκερέκου, π. Υφυπουργός Πολιτισμού

Olimpio Di Mambro, Καθηγητής Ιταλικής Γλώσσας και Κουλτούρας στην Ιταλική Σχολή Αθηνών

Patrizia De Sorbo, ψυχολόγος

Dott. Costantino Salis, Συγγραφέας

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά εξαίρετοι καλλιτέχνες.

Στο πρώτο μέρος του μουσικού προγράμματος συμμετείχαν γνωστά ονόματα από το χώρο της κλασσικής μουσικής (η σοπράνο Τζένη Δριβάλα, ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης και ο Φρίξος-Διονύσιος Μόρτζος στο πιάνο), ενώ στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκαν οι τραγουδιστές Γιάννης Κότσιρας και Κωνσταντίνα Πουτκάρη. Στο πιάνο ο Άκης Κουτσουπάκης συνόδευσε το Γιάννη Κότσιρα και ο Πιανίστας Προκόπης Κωττάκης, ο Βιολονίστας Valentino Beikof συνόδευσαν τον συγγραφέα Costantino Salis που μαζί με την Τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη ερμήνευσαν το τραγούδι «Διπλές Ζωές» που είναι και το soundtrack της ομώνυμης ξένης ταινίας που πρόκειται να γυριστεί και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Διπλές Ζωές».

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης σε μήνυμα που μετέφερε η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ομίλου, Βασιλική Παπαλάμπρου, τόνισε χαρακτηριστικά «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε θέσει υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων το εκπληκτικό Βιβλίο του κυρίου Costantino Salis με τίτλο «Διπλές Ζωές» (Doppie Vite) που συνδυάζει πολλά στοιχεία που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο συνεργάτη, προσωπικό μου φίλο και επίτιμο μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την αξιοσημείωτα επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στον χώρο του Πολιτισμού και της Λογοτεχνίας. Costantino, εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σου».

Μετά το Καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ακολούθησαν οι απονομές των ειδικών τιμητικών πλακετών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στους Καλλιτέχνες και τον Ελληνο-ιταλό Συγγραφέα Costantino Salis από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.





* Το βιβλίο γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία με τίτλο “Doppie Vite” από τις εκδόσεις Robin Edizioni.



0099

Από το Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών ο Βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης, η Σοπράνο Τζένη Δριβάλα που τραγούδησαν στην εκδήλωση, ο Συγγραφέας Costantino Salis και η Τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη

Η Αντζελα Γκερεκου που παρουσιασε το βιβλιο ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ και ο Ελληνοιταλος Συγγραφεας CS

Η Άντζελα Γκερέκου που παρουσίασε το βιβλίο «ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ» και ο Ελληνο-ιταλός Συγγραφέας Costantino Salis

Η Ελένη Φιλίνη, η Άντζελα Γκερέκου και ο Συγγ. Costantino Salis στο Ιταλικό Ινσ. Αθήνων_στην Παρ.του Βιβλιου ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ

Η Ελένη Φιλίνη, η Άντζελα Γκερέκου και ο Συγγραφέας Costantino Salis στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθήνων στην Παρουσίαση του βιβλίου «ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ»

3456464

Η Ελένη Φιλίνη, η Άντζελα Γκερέκου και ο Συγγραφέας Costantino Salis στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθήνων στην Παρουσίαση του βιβλίου «ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ»

4535345

Η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Βασιλική Παπαλάμπρου απένειμε την ειδική τιμητική πλακέτα του Ομίλου στον Γιάννη Κότσιρα στην εκδήλωση (από αριστερά διακρίνονται: ο Πιανίστας Άκης Κατσουπάκης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Συγγραφέας Costantino Salis, η Βασιλική Παπαλάμπρου και η Cosmina Furchì Gliatas)

24535

Ο Συγγραφέας Costantino Salis και η Ελένη Φιλίνη που διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο «ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ»

Ο Συγγραφέας Costantino Salis και ο Γ. Κότσιρας που τραγούδησε στην Παρουσίαση του Βιβλίου του Συγγ. ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ

Ο Συγγραφέας Costantino Salis και ο Γιάννης Κότσιρας που τραγούδησε στην Παρουσίαση του Βιβλίου του Συγγραφέα του βιβλίου «ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ»

11084443_757696147679993_741591364_n

11087944_757696164346658_1546042771_n

Η Αίθουσα όπου αναμεταδιδόταν σε γιγαντοοθόνη η εκδήλωση λόγω της πληρότητας της εκδήλωσης






































Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video